Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 17 okt 2018 / 17:15 uur

Disneyland krijgt Jungle Book en Lion King-festival

Goed nieuws voor fans van Mowgli en Simba. Aanstaande zomer kunnen de liefhebbers hun lol op tijdens het eerste festival dat volledig is gewijd aan de Disneyklassiekers The Lion King en Jungle Book. Het evenement vindt plaats in het Parijse themapark en werd aangekondigd tijdens de presentatie van het seizoen 2018-2019.

The Lion King Simba GIF - Find & Share on GIPHY

Jungles en Savannes

De decors van deze films, de glooiende Afrikaanse savanne en de dichtbeboste jungle van Zuid-Azië, lijken een prominente plaats in de nemen tijdens dit evenement. Verder is het amusementspark mysterieus over de concrete invulling van het festival. Deze show uit de tropen zal van juli tot en met september te bezoeken zijn.

„Duik in het hart van een weelderige natuur en ervaar een meeslepende beleving in een razend tempo!", zo omschrijft het park hun nieuwe publiekstrekker. Ongetwijfeld zal er een prominente rol voor de personages uit de films zijn weggelegd. Meezingen met Timon en Poemba, trommelen met Baloe de beer of gehypnotiseerd worden door Kaa de slang? Van een klif gegooid worden door Scar? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De komende maanden wordt de verdere invulling van het festival onthuld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disneyland krijgt Jungle Book en Lion King-festival
Sluiten