Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 24 okt 2018 / 12:06 uur

Britse politie is op zoek naar ‘Ross uit Friends’

Ze zeggen wel eens dat iedereen een dubbelganger heeft. Een opsporingsbericht van de politie van Blackpool, bewijst dit maar weer eens. Toen zij op Facebook een opsporingsbericht van een inbreker deelden, herkenden inderdaad veel mensen de verdachte.

Hij leek wel verdacht veel op het personage Ross uit Friends. Is acteur David Schwimmer aan lager wal geraakt en verdient hij tegenwoordig de kost als boef? De beelden liegen er niet om.

https://www.facebook.com/BlackpoolPolice/photos/a.382639948432987/2132566913440273/

Alibi

De reacties zijn zoals je van Britten kan verwachten, want onder het opsporingsbericht worden talloze quotes van Ross uit Friends gedeeld. Dit leidde begrijpelijkerwijs tot de nodige hilariteit.

Toch kan de politie van Blackpool bevestigen dat David Schwimmer onschuldig is en dat er een dubbelganger heeft ingebroken in het restaurant. De acteur was in de Verenigde Staten tijdens de inbraak, dus hij kan het onmogelijk gedaan hebben. Ze vermelden echter wel de optie serieus te hebben onderzocht.

Dit alles mag de pret echter niet drukken, de foto is al duizenden keren gedeeld. Schwimmer heeft via Twitter gereageerd op de kwestie hierin ontkent hij inderdaad iets met de zaak te maken te hebben. De verdachte is nog niet opgepakt en zal vermoedelijk minder blij zijn met deze publiciteit dan het voltallige internet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britse politie is op zoek naar ‘Ross uit Friends’
Sluiten