Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 11 sep 2018 / 06:30 uur

Win de kosten van je trouwdag terug

Het is ongetwijfeld de ‘mooiste dag van je leven’, maar de goedkoopste zal het niet zijn: jullie huwelijk. Voor één bruidspaar geldt dat echter niet. Je trouwdag kun je namelijk terugverdienen.

Tot 10.000 euro

Toekomstige bruidsparen kunnen zich aanmelden op Toptrouwlocaties.nl en laten weten wat de droomlocatie van die mooiste dag is geworden. Alle bruidsparen maken kans om de kosten van de trouwdag terug te krijgen. Het gaat dan om alle kosten die je maakt op locatie (plaats en horeca) en bijvoorbeeld niet om de bruidsjurk en het pak. Het maximum bedrag is 10.000 euro.

De Open Toptrouwlocatie Route van zondag 23 september vind je overigens in Metro’s woensdagkrant terug. Die editie staat volledig in het teken trouwen en ook op Metronieuws.nl zul je er veel over lezen.

In samenwerking met Toptrouwlocaties

Reageer op artikel:
Win de kosten van je trouwdag terug
Sluiten