Johan van Boven
Johan van Boven Nieuws 18 sep 2018 / 07:25 uur

Twitteraars gaan los op catwalkvideo van de VVD

Het draait op Prinsjesdag om cijfers en plannen.Wat betekenen de maatregelen van het kabinet voor jouw portemonnee? Maar bij de VVD gaat het vooral ook om de politieke catwalk, zo blijkt een video van de partij.

Hoewel er duidelijk een knipoogje in de begeleidende tweet staat, is het filmpje bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Twitteraars gingen dinsdagochtend behoorlijk los op de politici die er zo goed mogelijk uit willen zien, voordat ze richting Den Haag gaan voor Prinsjesdag.

Een bloemlezing:

https://twitter.com/MarcelvanDriel/status/1041935094083215361

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twitteraars gaan los op catwalkvideo van de VVD
Sluiten