Metro
Metro Nieuws 5 sep 2018 / 06:54 uur

Twan Huys reageert op kaasstengel-kritiek

Twan Huys reageerde dinsdagavond in zijn tweede uitzending van het programma RTL Late Night met Twan Huys op een ludieke wijze op de kritiek over het ontbreken van kaasstengels op tafel.

#TeamKaasstengels

Tijdens en na de eerste uitzending van maandagavond reageerden kijkers namelijk veelvuldig op het ontbreken van de snacks op tafel. Bij zijn voorganger Humberto Tan stonden ze namelijk wél op tafel. Die kritiek liet hij zich geen twee keer zeggen.

In de vooraankondiging van het programma stond de tafel vol met glaasjes met kaasstengels. Het programma zelf had eerder op de dag al gehint op de ludieke actie door een foto te plaatsen van een winkelmandje vol met kaasstengels. Bij een foto van de tafel vol snacks plaatste de redactie de hashtag: #TeamKaasstengels.

Alcohol

De grap werd op sociale media lovend ontvangen. Toen het programma begon, waren de kaasstengels overigens weer van tafel gehaald. Wel stonden er tijdens de uitzending van dinsdag glazen alcohol op tafel voor de gasten. Het ontbreken daarvan was de kijkers maandagavond namelijk ook niet ontgaan.

RTL Late Night met Twan Huys scoorde dinsdagavond 461.000 kijkers. Met de oud-Nieuwsuur-presentator wil RTL een scherpe, urgentere toon aanslaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twan Huys reageert op kaasstengel-kritiek
Sluiten