Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 2 sep 2018

Peuter overleden na val van vierde verdieping

Een 2-jarige peuter die zondagmiddag van een flat in Utrecht viel, is overleden. Het jongetje viel van de vierde verdieping van een appartementencomplex en is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Traumahelikopter

Dat maakt de politie bekend. Nadat de peuter van het balkon viel, waren hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, snel ter plaatse. Het kindje werd vervolgens onder politiebegeleiding zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later is hij daar overleden.

Geen misdrijf

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Daaruit is duidelijk geworden dat het gaat om een ongeval en dat niets wijst op een misdrijf.

Volgens buurtbewoners is het slachtoffertje een 2,5 jaar oud jongetje dat uit het raam van de slaapkamer gevallen, schrijft De Telegraaf. Net als de politie gaan de buren uit van een ongeval. „Het is een heel net gezin. Ze komen uit Ethiopië en wonen hier een aantal jaar. Ze zorgen altijd goed voor hun twee jonge kinderen”, vertelt een buurvrouw tegen de krant.

Voor omstanders en getuigen van het ongeval is er slachtofferhulp.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Peuter overleden na val van vierde verdieping
Sluiten