D. van Aken
D. van Aken Nieuws 18 sep 2018

Parkeergarage Wormerveer ingestort

Update 15:00 uur

Bij het instorten van de parkeergarage in Wormerveer zijn geen slachtoffers gevallen. Speurhonden hebben gezocht naar eventuele slachtoffers. Zij konden geen mensen onder het puin vinden. Volgens de Veiligheidsregio is het niet de verwachting dat nog meer delen van de parkeergarage gaan instorten.

Onduidelijkheid

Een parkeergarage in Wormerveer is deel ingestort. Het is nog niet duidelijk of er slachtoffers zijn gevallen. Maar hulpdiensten zeggen geen indicatie te hebben dat er mensen onder het puin liggen.

Supermarkt

De parkeergarage is gelegen boven supermarkt Dekamarkt aan Plein 13 en biedt plek aan 220 auto’s. Een deel van de tweede verdieping is neergekomen op de eerste verdieping. Voor zover de Veiligheidsregio kan overzien is de supermarkt onder de parkeergarage niet getroffen en zijn alle mensen ongedeerd uit de supermarkt.

Ambulancepersoneel heeft twee omstanders behandeld wegens stressklachten. Het personeel van de supermarkt is opgevangen. Naastgelegen panden zijn uit voorzorg ontruimd.

De hulpdiensten zijn ter plekke en hopen om 15 uur meer te weten. Zodra het sein veilig is gegeven, gaan de hulpdiensten naar binnen, meldt de Veiligheidsregio. Ook zijn er speurhonden aanwezig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Parkeergarage Wormerveer ingestort
Sluiten