Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 7 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Musk: Ik trek een dood paard rond, ik ben een paard

Twee uur praten is veel, ook al heb je het geluk dat een boeiend persoon zoals Elon Musk de gast is in je podcast. Dus besloot host Joe Rogan na 130 minuten om een joint op te steken ter ontspanning. De entrepreneur doet mee in het gebruik en dat leidt tot een bizarre conversatie.

Uit het voorgesprekje blijkt al dat Musk niet heel ervaren is met drugs. ,,Ik geloof dat ik er wel eens een geprobeerd heb. Het is legaal toch?", vraagt hij, alvorens er een bevestigend antwoord komt en hij een flinke hijs neemt.

Transitieperiode

De joint wordt weggelegd, waarna Rogan gewoon doorgaat en vraagt of Musk zich geen zorgen maakt over de zogenaamde transitieperiode naar de zelfrijdende Tesla, waarbij er nog gebruikers van normale auto’s op de weg zullen zijn.

Het antwoord van Musk begint vervolgens normaal, maar neemt al snel rare vormen aan. ,,Er was een transitieperiode toen paarden en benzineauto’s tegelijk op de weg waren, dat was best raar. Manhattan had 300.000 paarden. Een paard leeft 15 jaar. Dus dan vallen er 20.000 paarden dood neer per jaar", stelt Musk. ,,Dat zijn een hoop dode paarden. En je had een paard nodig om een dood paard te verplaatsen. Die waren waarschijnlijk behoorlijk overstuur als ze een dood paard moesten verplaatsen. Ik trek een dood paard rond, ik ben een paard."

De beelden zelf bekijken. Het begint ongeveer op 2.09.30.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Musk: Ik trek een dood paard rond, ik ben een paard
Sluiten