Metro
Metro Nieuws 17 sep 2018 / 09:19 uur

Miljarden airmiles moeten voor november ingewisseld

Sinds november 2013 zijn airmiles nog maar vijf jaar geldig. Gevolg hiervan is dat honderduizenden trouwe spaarders op 1 november hun spaarpunten dreigen kwijt te raken.

Het gaat om alle gespaarde airmiles voor 1 november 2013. Volgens RTL Nieuws zijn de spaarders al actief bezig met het inwisselen van de spaarpunten. Zo zei het bedrijf achter Airmiles, Loyalty Management Netherlands, dat er bij veel winkels twee tot vier keer zoveel airmiles zijn ingewisseld als gebruikelijk.

Tempo

Het zou in totaal neerkomen op 2,9 miljard airmiles, in handen van 700.000 mensen. Indien dit in hetzelfde tempo doorgaat, is de verwachting dat er voor het aflopen van de termijn ongeveer twee derde van de ‘oude’ airmiles zijn ingewisseld.

Vanaf het eerste moment dat Airmiles begon met de actie zijn er 2,3 miljard airmiles ingewisseld.

Reageer op artikel:
Miljarden airmiles moeten voor november ingewisseld
Sluiten