Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 2 sep 2018 / 10:30 uur

Jager hangt twee dagen ondersteboven in bos

Het zal je maar gebeuren. Een jager in de Amerikaanse staat Oregon heeft twee dagen lang ondersteboven in een boom gehangen. Hij viel van zijn uitwijkplatform in zijn eigen veiligheidsnet en raakte verstrikt. Het duurde twee dagen voordat andere jagers hem vonden en de alarmdiensten konden inschakelen.

Geen bereik in bos

De 70-jarige Eddie Voelker was alleen op pad met zijn honden, die al die tijd bij hem zijn gebleven. Eddie is uiteindelijk gered toen twee andere jagers hem om hulp hoorde schreeuwen. De mannen moesten terug naar de snelweg rijden om de alarmdiensten in te schakelen, want in het bos was geen bereik.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FUnionCountyORSheriff%2Fposts%2F676635776049994&

Met behulp van een hoogwerker werd de jager van negen meter hoog naar beneden gehaald. Tijdens deze reddingsactie verloor hij zijn bewustzijn. Ook stopte zijn hart eventjes. Eddie werd met een helikopter naar een dichtstbijzijnde ziekenhuis afgevoerd.

De artsen hebben hem met medicijnen in een kunstmatige coma gebracht om de druk op zijn brein te verlagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jager hangt twee dagen ondersteboven in bos
Sluiten