Metro
Metro Nieuws 20 sep 2018 / 04:39 uur

Geen winst voor Grace in AGT: ‘Het is goed zo’

Glennis Grace heeft America’s Got Talent niet gewonnen. De zangeres zat niet bij de laatste vijf kanshebbers, ze had namelijk niet genoeg stemmen gekregen.

„Ik voel me heel goed. Ik voel me heel rustig. Ik heb voor mezelf heb ik zoiets van: ik heb het toch maar even geflikt”, zegt Grace in een eerste reactie tegen RTL Nieuws. „Een half jaar lang stond mijn leven in het teken van America’s Got Talent. En nu is het klaar.” Ze is eigenlijk best trots op zichzelf. „Het is goed zo.”

Overtrof

Grace zong in het tweede deel van de finale een duet met zangeres Bebe Rexha. Dat zorgde voor veel positieve reacties op social media, waarbij een deel van de kijkers van mening is dat Grace Rexha overtrof. Hoewel ze daarna een groot applaus kreeg, bleek dat niet genoeg te zijn om bij de laatste deelnemers te komen. Er kon na haar eerste optreden dinsdagavond twaalf uur lang gestemd worden.

De zangeres schreef voor de finale op Twitter dat de reis haar leven heeft veranderd en ze een ongelofelijke ervaring heeft gehad.

Finale

In totaal waren er woensdagavond nog tien finalisten over, daarvan vielen er vijf af. Ook concurrente en favoriet Courtney Hadwin kreeg niet genoeg stemmen om door te gaan.

In de finale ging het tussen illusionist Shin Lim en acrobatengroep Zurcaroh.

De winnaar van de talentenshow is de Canadees-Amerikaanse illusionist Shin Lim geworden. Hij wint daarmee 1 miljoen dollar en een show in Las Vegas.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Geen winst voor Grace in AGT: ‘Het is goed zo’
Sluiten