Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 10 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Vrouwen op de vuist in Rome om perfecte selfiespot

Hoe ver ben jij bereid te gaan voor dé perfecte vakantieselfie? Een 19-jarige Nederlandse vrouw nam de juiste selfiespot wel heel serieus. Bij één van de grootste trekpleisters van Rome, de Trevi-fontein, had ze een plekje op het oog waar ze haar foto wilde maken.

Een Italiaans-Amerikaanse vrouw (44) had haar oog op hetzelfde plekje laten vallen en er ontstond een woordenwisseling tussen de twee dames. Wat begon met enkel wat woorden, liep uit op een gevecht tussen maar liefst acht personen.

De Trevi Fontein. Foto: Unsplash

Meerdere agenten

De twee vrouwen waren de eersten die met elkaar op de vuist gingen, waarna de familieleden bijsprongen. Geschrokken keken omstanders toe, terwijl twee politiemannen het gevecht probeerden te sussen, schrijft The Guardian. Dat lukte, maar de rust was maar van korte duur.

Na een paar minuten laaide de woede weer op en moesten er nog twee agenten aan te pas komen om de menigte uit elkaar te halen. De toeristen hielden aan het gevecht alleen wat kneuzingen over, maar werden wel gearresteerd wegens hun gewelddadige gedrag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouwen op de vuist in Rome om perfecte selfiespot
Sluiten