Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 14 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Toerist vindt Amsterdams vakantieliefje terug

Josh Davies, een toerist uit Wales, bezocht Amsterdam om eens goed de bloemetjes buiten te zetten tijdens het Pride-weekend. Hij ontmoette er de vrouw van zijn dromen, maar verloor haar ook weer uit het oog.

Tijdens het stappen met vrienden ontmoette hij „the most amazing and beautiful” Nederlandse. Na een goed gesprek ging hij met haar mee naar huis. Omdat hij zich enigszins moest haasten voor zijn reis terug naar Wales, vergat hij haar contactgegevens te vragen.

De brief van Davies via Facebook.

Happy end

Nu probeert hij via Facebook alsnog haar gegevens te achterhalen. Hoewel hij haar naam is vergeten, weet hij nog wel dat haar naam begon met een J of een G. De vrouw heeft korte blonde krullen en is ongeveer 25 of 26 jaar oud. Hij weet nog wel waar ze woonde. „Aan de Admiraal de Ruijterweg, waarschijnlijk tussen 221 en 235, vlakbij de tram.”

Inmiddels is duidelijk geworden dat zijn zoektocht naar de Nederlandse schone succesvol is geweest. Het is nog niet duidelijk of de kortstondige romance een vervolg gaat krijgen. Davies zei te hopen op een happy end.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.