Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 3 aug 2018 / 14:55 uur

Nederlandse toerist (21) valt van stadsmuur Kroatië

In de Kroatische stad Zadar is een 21-jarige Nederlandse man om het leven gekomen nadat hij van een stadsmuur was gevallen. Een woordvoerder van Binnenlandse Zaken heeft dit gemeld aan het Brabants Dagblad

Het zou gaan om de 21-jarige Yoni Kerver uit Den Bosch. Volgens Kroatische media was de 21-jarige jongen die avond uit geweest in Ledana, een van de bekendste clubs van Zadar. In de buurt van de disco staat een metershoge stadsmuur in het Queen Jelena Madijevka Park. De jongen liep na het uitgaan over de stadsmuur en op een onverlicht deel deed hij een stap achteruit.

De jongen schijnt 10 meter naar beneden te zijn gevallen en kwam op een binnenplaats terecht. Hij raakte levensbedreigend gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De jongen is daar aan zijn verwondingen overleden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse toerist (21) valt van stadsmuur Kroatië
Sluiten