Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 27 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Man zwaait mes in Naaldwijk: politie schiet hem neer

Het is druk voor de hulpdiensten in Naaldwijk maadagavond. Ambulancepersoneel en politieagenten zijn daar op de been, omdat er een man met een mes stond te zwaaien.

Het incident vond plaats bij de Albert Heijn in de Verdilaan. Behalve de messenzwaaier zelf, raakte er tot zover bekend niemand gewond. De gewonde man is naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens Regio 15 zou de man meerdere malen ‘allahu akbar’ geroepen hebben. De desbetreffende Albert Heijn is door de omstandigheden gesloten.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

https://twitter.com/Erik_Dek_/status/1034147596518993920

In eerste instantie ging een aantal agenten op een melding af dat een man met een mes stond te zwaaien. Eenmaal op locatie bleek de situatie zo ernstig dat de politie hem met acht à negen schoten onder controle heeft proberen te krijgen. Ook zou de man gebeten zijn door een politiehond.

Een traumahelikopter is met het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gekomen. De dader is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance, de ziekenwagen reed onder begeleiding van motoragenten. Wat de medische toestand van de dader is, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.