Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 8 aug 2018 / 09:29 uur

Kudde koeien helpt politie Florida met arrestatie

De politie in het Amerikaanse Florida heeft begin deze week hulp gehad vanuit onverwachte hoek. Een autodief vluchtte te voet een weiland in, de koeien waren het daar niet helemaal mee eens en achtervolgden de autodief.

Twee verdachten werden opgespoord door de politie van Sanford. Een van de verdachte dacht slim te zijn door een weiland in te rennen. Een grote groep koeien had door dat er iets niet pluis was en hielp de politie door de koeien te verdrijven.

Cows Help Corral Suspect

Our Alert team assisted the Sanford Police Department on Sunday, tracking down two suspects who crashed a stolen car, bailed out and ran. A herd of cattle provided law enforcement a big assist, repeatedly following and helping corral one who strayed on to their turf!

Gepostet von Seminole County Sheriff's Office am Dienstag, 7. August 2018

Op helicopterbeelden van de politie is te zien hoe de koeien de autodief in het nauw drijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kudde koeien helpt politie Florida met arrestatie
Sluiten