Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 5 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Lees de Metro van vrijdag 6 juli nu al online

Daar is hij dan! De Metro van vrijdag 6 juli is gedrukt en wordt in de komende uren weer naar de vertrouwde groene bakken op tientallen NS-stations gebracht. Zo heeft iedereen morgenochtend iets fijns om te lezen in de trein. En er staat iets speciaals op het programma; de krant staat namelijk geheel in het teken van de zomer.

Zomerspecial!

De vakantieperiode, voor de een is het ontspannend en voor de ander stressen. Onze verslaggeefster Kyrie ging op zoek naar een antwoord op de vraag hoe ook de grootste stresskip optimaal kan relaxen om te genieten van een welverdiende vakantie. Metro dook daarnaast in de wereld van de zandkastelen. Sommige kunstenaars maken imposante bouwwerken, hoe doen ze dit? Wij zochten het uit. Met deze handige tips maak jij de blits op het strand!

Bij de zomer hoort natuurlijk barbecuen. Helaas is niet iedereen in staat om zijn vleesjes dusdanig klaar te maken dat ze ook daadwerkelijk geschikt zijn voor menselijke consumptie. Met onze instructies, behoort voedselvergiftiging tot het verleden. Niet iedereen gaat op weg deze zomer. Ook aan de thuisblijvers is gedacht. Hoe breng je het vakantiegevoel naar je eigen huis?

Voor sommige mensen is deze tijd van het jaar juist geen ontspanning maar keihard werken. Iris ging op bezoek bij een visboer, kreeg een rondleiding achter de schermen en een geheel verzorgde lunch.

Enthousiast geworden? Mooi! Lees de Metro van morgen hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.