Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 11 jul 2018 / 13:46 uur

Gewonden door omgevallen springkussen in Emmen

Er zijn meerdere gewonden gevallen doordat een springkussen in het winkelcentrum in de wijk Emmerhout in Emmen woensdagmiddag is omgevallen. Zes kinderen raakten gewond. Vijf van hen werden naar een ziekenhuis gebracht, de zesde werd ter plekke behandeld. Verwacht wordt dat er op dat moment heel wat kinderen in of rondom het springkussen aan het spelen waren. Hulpdiensten zijn ter plaatse.

Gewonden

Er zouden drie ambulances en brandweerwagens ter plekke zijn. Ook is er een traumahelikopter ingevlogen. Het springkussen is omgevallen maar er is nog geen duidelijke reden gevonden hoe het zo ver kon komen. Het springkussen is omhoog getakeld, maar er bleek niemand onder te liggen.

Het springkussen stond in het winkelcentrum als onderdeel van een springkussenfestival. Kinderen konden kosteloos gebruik maken van meerdere attracties in het centrum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gewonden door omgevallen springkussen in Emmen
Sluiten