Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 1 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Wereldrecord canon zingen verbroken door Toppers

Afgelopen weekend kleurde de hele Johan Cruijff ArenA roze tijdens Toppers In Concert 2018. De 198.000 concertgangers van de Toppers in Concerts-shows hebben het wereldrecord canon zingen verbroken. Het oude record stond was gevestigd door 4.000 deelnemers in Turkmenistan.

Vader Jacob

Samen zongen de Toppers-fans Vader Jacob in canon en zoals het er naar uitziet hebben ze daarmee een ”stevig wereldrecord” gevestigd. De bezoekers waren met verschillende oplichtende polsbandjes ingedeeld in drie zones. Onder leiding van Danny de Munk zong het publiek in de ArenA in Amsterdam tegelijkertijd hetzelfde liedje, maar iedere groep begon op een eigen moment. Na drie avonden hebben bijna 200.000 mensen in canon gezongen. Of het record ook in de boeken zal worden vermeld, is nog onduidelijk.

Pretty in Pink

René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit gaven op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond hun Pretty in Pink ‘The Circus Edition’ in het Amsterdamse stadion.

Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.