Metro
Metro Nieuws 13 jun 2018 / 21:04 uur

Tweede seizoen De Luizenmoeder in oktober van start

Na het succesvolle eerste seizoen van de AVROTROS-serie de Luizenmoeder, is het wachten op een tweede seizoen. De geruchtenmolen was inmiddels al flink draaiende over wanneer het seizoen van start zou gaan, inmiddels heeft scenarioschrijver en hoofdrolspeler Diederik Ebbinge van zich laat horen.

Oktober

Ebbinge liet woensdag via twitter weten dat het tweede seizoen waarschijnlijk in oktober van start gaat. In tegelstelling tot 5 augustus, wat veel mensen leken te denken.

„Heel benieuwd wie de scripts heeft geschreven en wie de rollen gaan spelen vanaf 5 augustus. Wij in ieder geval niet! Wij beginnen in oktober met draaien, waarschijnlijk” aldus Ebbinge.

Dat er een tweede seizoen zou komen werd afgelopen februari al bekend gemaakt, schrijft nu.nl. Volgens de omroep kon een tweede seizoen met het oog op de hoge kijkcijfers niet uitblijven.

Best bekeken

De Luizenmoeder was het best bekeken NPO 3-programma van de afgelopen tien jaar. De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Hoffman (Hannah), Henry van Loon (Volkert), Diederik Ebbinge (Anton), en Bianca Krijgsman (Nancy).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweede seizoen De Luizenmoeder in oktober van start
Sluiten