Metro
Metro Nieuws 28 mei 2018 / 15:59 uur

Voetgangers dood door aanrijding Den Haag

Bij een dramatisch ongeval in Den Haag zijn maandag twee voetgangers om het leven gekomen. Op een kruising werden ze ‘s ochtends aangereden door een auto. Een stierf ter plekke, de ander raakte zwaargewond en is later overleden aan de verwondingen. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt.

De politie onderzoekt wat er gebeurd is, maar heeft tot dusver nog geen openheid gegeven over hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De bestuurster van de auto is aangehouden, zodat zij kan worden gehoord.

Ouder echtpaar

Volgens getuigen gaat het om een ouder echtpaar. ”De man liep met een stok en de vrouw had zo’n boodschappenkarretje bij zich. Ze liepen over het zebrapad maar werden geschept”, vertelt een vrouw aan Omroep West.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetgangers dood door aanrijding Den Haag
Sluiten