Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 21 mei 2018 / 04:17 uur

Vermist bemanningslid niet gevonden op de Noordzee

Een bemanningslid van een koopvaardijschip is vermist op de Noordzee. De Kustwacht heeft zondagavond en de daaropvolgende nacht tevergeefs gezocht. Gevreesd wordt dat de man niet meer in leven is. Om 02.00 uur is de zoekactie gestaakt toen de Kustwacht had vastgesteld dat de man waarschijnlijk niet meer in leven zal zijn.

Uren niet gezien

De bemanning van het schip deed zondagavond rond 19.30 uur de melding van de vermissing omdat de betrokken persoon al een aantal uren niet meer was gezien. Het bemanningslid was rond 15.00 uur voor het laatst gezien en werd daarna na een zoekactie aan boord niet gevonden.

Het vrachtschip is gedraaid en heeft een stuk van de route teruggevaren, maar de man werd niet gevonden. Hij droeg een blauwe overall en een witte helm. Andere schepen was gevraagd goed op te letten, maar dit leverde niets op. De KNRM zocht met drie reddingsboten. Ook werd er en een helikopter ingezet.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vermist bemanningslid niet gevonden op de Noordzee
Sluiten