Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 28 mei 2018 / 12:25 uur

Tweede vermiste duiker Grevelingenmeer gevonden

Duikers van de marine hebben maandag in het Grevelingenmeer het lichaam van een sinds zaterdag vermiste duiker gevonden. Het lichaam is gevonden bij een wrak. De identiteit van de duiker is nog niet bekend.

De eerste vermiste duiker werd zondag al gevonden. De politie heeft laten weten dat het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval nog verder gaat. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval gaat door, aldus de politie. De twee duikers waren zaterdag gaan duiken naar een wrak.

Restauranthouder sloeg alarm

Een restauranthouder in Scharendijke (Schouwen-Duiveland) sloeg ’s avonds alarm nadat de twee niet waren teruggekeerd. Twee reddingsboten van de KNRM-afdeling Ouddorp, duikteams van de brandweer en twee helikopters zochten naar het duo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweede vermiste duiker Grevelingenmeer gevonden
Sluiten