Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 26 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Froome geconfronteerd met reuze astma-inhalator

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 26 mei.

Extra puf

Chris Froome zette vrijdag een onwaarschijnlijk nummer neer in de Giro d’Italia, waardoor niet Tom Dumoulin, maar hij Simon Yates uit de roze trui reed. Dit terwijl er veel vragen zijn sinds zijn positieve plas tijdens de voorbije Vuelta. Op de Finestre – waar de Brit zijn duivels ontbond – werd hij geconfronteerd met een fan met een gigantische astma-inhalator.

Zwanenzang

Deze zwaan zag zijn kameraad in de modder en troep verdrinken en doet verwoede pogingen om hem nog te redden. Dat lijkt echter tevergeefs. Het filmpje duurt maar kort en we weten daardoor niet of de zwaan het gered heeft en of de filmende omstander een helpende hand heeft geprobeerd toe te steken. Hetgeen overigens zeer gewaagd zou zijn, want zwanen hebben het niet altijd zo op mensen. In ieder geval is er in Grimbsy (het Britse plaatsje waar dit incident plaatsvond) een actie gestart om de rivier Freshney te laten schoonmaken.

Ronaldauw!

Cristiano Ronaldo hoopt zaterdagavond zijn derde Champions League op een rij te winnen met Real Madrid. Maar dan zal de Portugees wel wat beter moeten mikken tijdens de training. Toen raakte hij namelijk een cameraman met een mislukte trap. De sterspeler was wel zo attent om zijn trainingsjack aan de ongelukkige man te geven.

https://twitter.com/LeftWingCR7/status/1000180489301385222

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.