Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 17 mei 2018

Documentaire over NikkieTutorials in de maak

Linda Hakeboom gaat weer een documentaire maken. De wereldberoemde YouTube-visagiste Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is dit keer het onderwerp. Het wordt Linda’s eerste internationale docu, zo maakte ze donderdag bekend in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

Linda kent Nikkie van het programma The Big Escape, waar ze allebei aan meededen. „Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden", aldus de programmamaakster. Linda ging daarna een keer met haar mee naar Los Angeles en keek haar ogen uit.

Fantastisch onderwerp

„Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo’n hele bus begon te gillen omdat zij daar op straat liep", vertelt Linda. „Toen dacht ik: ja, Linda nu ben je gek geworden. Dit is een van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is natuurlijk een fantastisch onderwerp."

„Dit wordt mijn eerste internationale documentaire. We gaan hem ook in het Engels maken. Heel spannend en ook heel anders dan ik normaal gewend ben."

9 miljoen

De Jager timmert al een tijdje aan de weg met haar eigen Youtube kanaal, en heeft inmiddels bijna 9 miljoen volgers. De Youtube-visagiste is vooral bekend van een opgenomen video in 2015, The Power of Make-up, waarin ze haar halve gezicht opmaakte om het verschil duidelijk te maken.

Linda maakte eerder documentaires over onder meer Douwe Bob, Jett Rebel en Lil’ Kleine.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Documentaire over NikkieTutorials in de maak
Sluiten