Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 24 mei 2018 / 20:50 uur

De nieuwe clip van John Mayer mocht niets kosten

Het ziet er super corny uit: John Mayer in een slonzige outfit die overduidelijk voor een green screen staat te dansen in zijn nieuwe videoclip. Maar met zijn nieuwe videoclip van het nummer New Light heeft Mayer goud te pakken. Zijn fans smullen ervan.

Hij plaatste de videoclip op donderdagmiddag en had binnen tien minuten al duizenden likes te pakken. Het is lekker provisorisch in elkaar gezet, althans, dat doet zo vermoeden. Mayer schreef bij het bijschrift namelijk dat deze budgetvideo noodzakelijk was.

Budgetvideo

Hij geeft aan dat hij een clip moest maken voor zijn nieuwe hit maar dat niemand het eens kon worden over het budget: „Music industry, amirite?". Hij vervolgt: „Dus ik ging naar een bedrijf dat normaal video’s maakt voor verjaardagen en bar mitswa’s". Het resultaat is een clip van een iets ander niveau dan we normaal bij bekende zangers en zangeressen zien. Maar ach, het is John Mayer, en hij kan alles hebben. Bovendien zijn de fans helemaal tevreden met deze videoclip. Nou, dan zijn wij dat ook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De nieuwe clip van John Mayer mocht niets kosten
Sluiten