Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 27 mei 2018 / 06:26 uur

Afgelopen nacht de warmste meinacht sinds 1901

Afgelopen nacht was sinds 1901 de warmste nacht in mei. In De Bilt kwam de temperatuur niet onder de 18,3 graden uit. Het meirecord voor de nacht stond op 16,9 graden en dat dateert van zes jaar geleden, meldt Weerplaza.

Code geel in het zuiden

Het belooft zondag weer een zonnige dag te worden met hoge temperaturen. In het zuiden komen meer wolken voor en daar kan het ‘s middags plaatselijk stevig regenen en onweren. Het KNMI heeft hiervoor code geel gegeven. In De Bilt worden tot middernacht geen temperaturen onder de 19 graden verwacht.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Afgelopen nacht de warmste meinacht sinds 1901
Sluiten