Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Nieuws 10 apr 2018 / 05:03 uur

Tattoo zonder te weten wat: blind date met de naald

Verrassende actie ter ere van rebranding: laat een tattoo zetten, zónder van te voren weten wat… Verrassing!

Leuk/niet leuk

Surprise! Voor de een woord om een gat bij in de lucht te springen van blijdschap, een ander gruwelt alleen al bij de gedachte aan een verrassingsei en gaat spontaan over z’n nek in z’n huiskamer gevuld met familie, vrienden en vage kennissen verstopt achter de bank en gordijnen met confetti in hun handen. Die laatste categorie mensen kan dan ook maar beter geen reisje boeken bij srprs.me, laat staan een verrassingstattoo laten zetten ter ere van de nieuwe stijl van het bedrijf waarbij alles draait om verrassingsmomenten tijdens je vakantie.

‘Heel vet’

,,Wij willen mensen zonder enige voorbereiding op reis sturen, want onze essentie en ook onze kracht is om reizigers zonder verwachtingen juist de meest onvergetelijke ervaringen te laten beleven.” Het is zowel zakelijk als privé een echte verrassingsman, die Jasper Blonk. Elke maand organiseert-ie een verrassingsportactiviteit voor z’n vrienden (vorige week nog apenkooi) en hij is ook zo iemand die altijd ‘de verrassing van de chef’ besteld en het liefst ook altijd op verrassingsvakantie gaat, iets wat hij en zijn collega’s elke dag voor tienduizenden andere Nederlanders en Vlamingen organiseren bij srprs.me.

Jasper Blonk houdt van verrassingen (en van truckjes met mandarijnen)

Nieuwe stijl

Ze gaan zich nu ook richten op nieuwe doelgroepen -families, ouderen en luxepaardjes- en hebben een nieuw symbool -,,echt heel vet”- voor hun bedrijf dat dit jaar vier kaarsjes uitblaast. Om deze nieuwe-stijlmijlpaal te vieren, bedachten ze iets origineels dat geheel past in hun verrassingsstraatje: een surprisetattoo. Na een oproep op hun Facebook hoopten ze op een aantal reacties waaruit de gelukkige kon worden gekozen, maar ze kregen er ruim 400. ,,Waanzinnig leuk en we hebben nu 40 winaars uitgenodigd.” Bij onze zuiderburen -srprs.me heeft ook veel Vlaamse klanten- was de tattoosessie eerder deze maand in elk geval al een groot succes, blikt Blonk terug, ,,er was echt niemand die het niet mooi vond, best verrassend toch?" Klein tattootipje van de sluier voor dinsdagavond: ,,Minimalistisch, en onbevangen."

Mariska en haar tattoo to do

Mariska 'Onbevangendheid' den Hollander houdt van verrassingen!

En laat dat nou net op het lijf zijn geschreven van Mariska den Hollander (23). Figuurlijk dan, want een echte tattoo heeft ze nog niet. Nerveus voor haar debuut in eeuwige inkt is de vrolijke Etten-Leurse allesbehalve. ,,Ik ben zo iemand die het gewoon doet.” Ik zie wel, zijn dan ook drie van haar meest gebruikte woorden. Zo hing ze laatst nog totaal onverwacht aan een elastiek in Zuid-Afrika (,,ik zag ineens ergens dat je kon bungeejumpen”) en gaat ze regelmatig op de bonnefooi naar Schiphol, ,,ik zie wel waar ik terechtkom.” Op Ibiza onlangs nog, ,,het van te voren niet precies weten hoe en wat maakt het leven spannend.”

‘Iets moois’

Ze is nog nooit op verrassingstrip met srprs.me geweest, ,,maar dat staat wel hoog op m’n to-do-list!” Maar eerst dus de tattoo to do, waar ze ‘superveel’ zin in heeft. ,,Mijn motivatie was dat ik heel erg onbezonnen ben en ik er altijd gewoon voor ga.” Onbevangenheid is haar middelste naam en de tattoo komt op haar pols. Waar ze van zou schrikken -al schrikt deze Brabantse niet zo heel snel-? ,,Wanneer het straks iets met kleur of met hele dikke lijnen wordt…” Waar ze wel op hoopt, is heel simpel en ze strijkt alvast over de plek waar-ie vanaf dinsdagavond voor altijd komt te staan. ,,Iets moois.”

Ink District Amsterdam

Jeffrey en Eva delen een liefde voor elkaar en tattoos zetten; zelf hebben ze er… geen een!

Jeffrey de Vries Andries en zijn mede-tattooartiesten van het onder Amsterdammers en vele anderen geliefde Ink District Amsterdam, zijn echte pro’s en draaien hun hand (en naald) niet om voor een marathon-tattoo-sessie. Ondanks dat het niet ‘een heel complex ontwerp’ is, heeft hij de afgelopen dagen voorbereidingen getroffen. ,,Het is een klein, maar krachtig symbool en ik heb het alvast in drie maten in stickervorm gemaakt.” Less is more, luidt een van zijn credo’s en dat is precies wat dit ontwerp is, ,,ik verwacht zeker wel dat mensen hem mooi vinden.” Of hij hem zelf zou laten zetten? ,,Ik zal je eens wat vertellen…”, lacht de tattoo-man geheimzinnig, ,,ik heb zelf geen enkele tattoo op m’n lichaam, best verrassend toch?”

(Dit is niet de verrassingstattoo)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tattoo zonder te weten wat: blind date met de naald
Sluiten