Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 apr 2018 / 05:54 uur

Strandtent in Scheveningen helemaal afgebrand

De zon schijnt volop in Nederland en dat betekent drukte bij de strandtenten. Helaas geldt dat niet meer voor ‘Blue Lagoon’ in Scheveningen. De bekende strandtent ging precies nu het kwik de dertig graden kan aantikken in vlammen op.

Verwoest

De strandtent aan de boulevard in Scheveningen is compleet verwoest door een grote brand die donderdagochtend vroeg werd ontdekt. Blue Lagoon stond al „bijna volledig in brand", toen de brandweer arriveerde, laat een woordvoerster weten. Met veel eenheden heeft de brandweer het vuur onder controle gekregen.

https://twitter.com/julita_palinska/status/986842882853228544

https://twitter.com/regio15/status/986823813529849861

Boulevard

Ook heeft de brandweer kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen strandtenten. De wind stond richting zee en was vrij rustig, waardoor de vonken niet oversloegen naar de buren en rook het water op ging. Hierdoor hoefde ook de boulevard niet afgesloten te worden. Er raakte niemand gewond, maar de eigenaren hebben dubbele pech.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Strandtent in Scheveningen helemaal afgebrand
Sluiten