Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 2 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Rappende Arjen Lubach en Famke Lousie samen in clip

Arjen Lubach wist zijn kijkers zondagavond in Zondag met Lubach opnieuw te verrassen. De presentator maakte met niemand minder dan Famke Louise een liedje over Tweede Paasdag. Simpelweg omdat dat volgens Lubach nog niet bestond.

Meubelboulevards

Zo zijn er volgens de presentator onder andere liedjes gemaakt over Oud en Nieuw en Pinksteren, „maar Tweede Paasdag heeft nog niks.” Er wordt vervolgens een videoclip getoond van een rappende Lubach in capuchon op de bank. De verrassing is compleet als Famke Louise in beeld verschijnt.

In het nummer rapt Lubach over drukte bij meubelboulevards, met Famke Louise’s bekende „vroom, vroom” tussendoor. Famke Louise scoorde het afgelopen jaar hits met Vroom, en Op me Monnie.

Muzikaal

Dat de presentator muzikaal is aangelegd, is enigszins bekend. Lubach is namelijk onderdeel van het dj-duo The Galaxy, zo schrijft het AD. Ook scoorde Lubach enkele jaren geleden een hit met Jelle, een parodie op het nummer Stan van Eminem en Dido.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rappende Arjen Lubach en Famke Lousie samen in clip
Sluiten