Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 apr 2018 / 09:54 uur

Meer treinen en goedkoper reizen op Koningsdag

Goed nieuws voor wie op Koningsdag de trein als vervoersmiddel kiest: de Nederlandse Spoorwegen rijden op 27 april volgens een speciale Oranjedienstregeling. Op diverse trajecten – onder andere naar Amsterdam – worden meer en langere treinen ingezet.

De avond voor Koningsdag blijven de treinen vanaf Den Haag en Utrecht langer rijden. Tijdens de Koningsnacht kunnen feestvierders vanaf Den Haag CS tot omstreeks 03.00 uur in de trein naar Utrecht, Rotterdam en Leiden stappen.

Korting

Reizen met het Oranjeretour bezorgt reizigers op Koningsdag 20 procent korting. Het kaartje is via internet te koop tot 27 april 14.00 uur en kan als e-ticket ook op de mobiele telefoon worden geladen.

Om reizigers in de drukte op Koningsdag op weg te helpen en de stations en treinen schoon te houden, zet de NS ook extra personeel in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer treinen en goedkoper reizen op Koningsdag
Sluiten