Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 29 apr 2018 / 09:59 uur

Feest in Sittard: Fortuna promoveert naar eredivisie

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag 29 april.

Fortuna Sittard terug in de eredivisie

‪BEDANKT🙌🏼 | Wat hebben we samen een prachtig seizoen beleefd. En wat een geweldige beloning aan het eind van de rit.‬‪Iedereen bedankt voor de support en steun in het afgelopen voetbaljaar! 🔰‬‪Geniet ervan en op naar de Eredivisie… ‬‪#️⃣ #SamenNaoVeure‬

Gepostet von Fortuna Sittard am Samstag, 28. April 2018

Feest in Sittard! Na liefst zestien jaar keert voetbalclub Fortuna Sittard terug in de eredivisie. De Limburgers wonnen met 1-0 van Jong PSV en wisten NEC daarmee achter zich te houden in de strijd om promotie. Het is overigens Jong Ajax dat, na een zege van 2-1 op MVV, kampioen werd van de Jupiler League. Beloftenelftallen mogen van de KNVB echter niet promoveren.

Dolfijn stoot Supper van board

Paddle Boarder Gets Smashed By Dolphin

'GET OUT OF THE WAY!' 😂🐬

Gepostet von LADbible am Samstag, 28. April 2018

Een man die rustig op zee aan het Suppen (Stand Up Paddling) was, werd verrast door een school dolfijnen. De watersporter wordt in een botsing met een van de zoogdieren van zijn board gestoten en belandt in het water.

RTL-programma Wannabees afgemaakt op Twitter

Zaterdagavond werd het nieuwe RTL 4-programma Wannabees voor het eerst uitgezonden en het commentaar erop is op z’n zachtst gezegd niet best. „Tenenkrommend slecht”, „dieptepunt” en „minachting voor de kijker” zijn slechts enkele van de vele negatieve reacties van kijkers die hun mening ventileren op Twitter. Wannabees is een persiflageprogramma waarin acteurs in de huid kruipen van BN’ers en mensen voor de gek houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feest in Sittard: Fortuna promoveert naar eredivisie
Sluiten