Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 6 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Dit is de beroemde man van talloze kakhielmemes

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag 6 april.

Steward heeft weergaloze moves

Vooral bij Amerikaanse sportwedstrijden wordt er regelmatig gebruik gemaakt van de fancam, waarop fans zo raar mogelijk proberen te doen of te dansen. Deze steward blijkt een paar meer dan aardige moves te hebben en grijpt zijn kans.

https://twitter.com/anouaramrani/status/981799523935772672

De man van de kakhielmemes

Hij heeft een van de bekendste gezichten van het internet, maar toch weet niemand echt wie hij is: Harold. De Hongaar werd nationaal bekend omdat stockfoto’s waar hij op staat regelmatig gebruikt worden bij meme’s. In Nederland gaat onder andere kakhiel veelvuldig met hem aan de haal. Dugout ging op pad met de man en bezocht met hem een wedstrijd van Manchester City.

Een beeld zegt meer dan…

‘Fittie in wielerland’. Wereldkampioen Peter Sagan had de voorbije dagen kritiek op verschillende Belgische renners, die volgens hem te weinig met hem samenwerkten om Quick-Step Floors te vloeren. De inmiddels gestopte Tom Boonen nam het op de Vlaamse televisie op voor zijn landgenoten door te stellen dat Sagan zelf vooral aan het ‘slepen’ is. „Sagan kijkt steeds de kat uit de boom, komt dan één keer naar voren en zwaait dan wat met zijn handje. Hij moet zijn mond houden." De Slowaak reageerde zonder woorden (de mention uitgezonderd), maar met een hartje en één goed gekozen foto.

https://twitter.com/petosagan/status/981930678567735296

Op een(d) verkeerde been gezet

Sommige mensen zijn heel begaan met dieren, zo ook deze vrouw. Wanneer ze deze vogel op een parkeerplaats ziet staan, wil ze iets doen. Het arme beestje beweegt namelijk niet en heeft een poot. Althans, daar lijkt het op. Na een geruime tijd komt het ledemaat toch tevoorschijn.

'One-Legged' Goose

'I spent half an hour sitting in the parking lot crying over a goose just for this to happen…' 😂😂

Posted by LADbible on Monday, April 2, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.