Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 1 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Inzameling gestart voor uitvaart Orlando Boldewijn

Het lichaam van Orlando Boldewijn werd afgelopen zondag gevonden in het water in de Haagse wijk Ypenburg. En hoewel er nog vele vragen zijn over zijn vermissing, laatste momenten en overlijden bereiden zijn nabestaanden de uitvaart van de 17-jarige jongen voor.

Zijn familie en vrienden vinden dat hij een waardig afscheid verdient. De uitvaart moet op een manier worden gemanifesteerd waar hij zelf trots op zou zijn geweest. Zijn familie kan dit echter niet betalen en vraagt om 33.000 euro voor het allerbeste afscheid ooit voor Orlando Boldewijn. Via de website geef.nl vragen zij nu om donaties.

De teller staat nu op 16 procent ©Geef.nl

5000 euro

Op het moment van schrijven van dit artikel staat de teller op 5000 euro. De uitvaart van Orlando moet naast een mooie laatste eer ook een feest worden ter ere van zijn leven. Van het gedoneerde geld zal een ‘prachtige begrafenis met veel liefde en muziek georganiseerd worden’. De kist, zijn grafsteen en het graf zullen in een stijl passend bij de populaire scholier worden uitgekozen. Ook zullen er tijdens de plechtigheid veel mooie geurende bloemen aanwezig zijn en gaan er 1000 gele ballonnen de lucht in.

Verder zal er een passend feest gehouden worden waar zijn dierbaren de mooie momenten met de scholier kunnen vieren. De laatste rustplaats van Orlando zal ook de komende jaren in ere worden gehouden. Hierbij zijn luchtigheid en vrolijkheid de bepalende elementen.

De 33.000 euro is een schatting van hoeveel er nodig is. Als er geld overblijft zal dit gedoneerd worden aan een goed doel waar Orlando trots op was of aan een doel die de afschuwelijke gebeurtenis waar Orlando het slachtoffer van is geworden zal verminderen of tegengaan.

Mocht je ook een donatie willen doen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Inzameling gestart voor uitvaart Orlando Boldewijn
Sluiten