Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 14 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

5 magische momentjes en quotes van Stephen Hawking

Met het overlijden van Stephen Hawking is de wereld een zeer groot fysicus en wetenschapper armer. Hawking stond vooral bekend als een zeer intelligent persoon, maar heeft ook meermaals laten zien dat hij over een flinke dosis humor beschikte. Hij gaf niet vaak interviews maar in de spaarzame momenten die hij wel met de media deelde maakte hij een onvergetelijke indruk. Hier zijn een aantal van zijn meest memorabele mediamomentjes!

Stephen Hawking en John Oliver

https://giphy.com/gifs/2rUE5XWRSKuWI

Jim Carey ontmoette Hawking

Een ontmoeting met de acteur ©Reddit

Hawking over zijn IQ

Zijn grote droom die uitkwam

https://www.youtube.com/watch?v=TPeGDfqPPtc

Hij wist niet alles

Vrouwen blijven een mysterie ©ANP

Wie?

Mocht je nou niet meer helemaal weten wie Stephen Hawking exact was en wat hij allemaal voor baanbrekende ontdekkingen deed? In 2014 werd er een film over het leven van de Britse natuurkundige gemaakt genaamd The Theory of Everything. Deze is via Netflix te bekijken en werd door de critici lyrisch ontvangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.