Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 25 feb 2018 / 17:19 uur

Politie maakt zich zorgen om vermiste Orlando (17)

Orlando Boldewijn uit Rotterdam is sinds een week vermist. De politie maakt zich ernstige zorgen om de 17-jarige jongen, van wie er sinds de nacht van zondag op maandag geen spoor meer is.

De tiener vertrok op zondagavond 18 februari van huis. Hij liet ’s nachts ook weten weer onderweg naar huis te zijn. Hier kwam hij echter nooit aan. Orlando had een date in Den Haag met iemand die hij via de app Grindr kent.

https://twitter.com/Politie_Rdam/status/967745627202387968

De politie heeft gesproken met de man in kwestie, die zegt dat hij Orlando zondagavond heeft afgezet op de Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg. Het was de bedoeling dat Orlando vanuit hier weer terug naar Rotterdam zou gaan.

Gebrek aan activiteit op bankrekening en telefoon

Vanaf dit punt is er niets meer van Orlando vernomen. De politie weet via vrienden en familie dat hij nooit verplichtingen mist en dat het nog nooit is voorgekomen dat hij wegblijft na dates via sites en apps. Ook vindt de politie het alarmerend dat er na zondag geen activiteit meer is geweest op Orlando’s bankrekening en telefoon.

Onderzoek in de buurt en het bekijken van camerabeelden uit de omgeving – de Böttgerwater is niet voorzien van cameratoezicht – hebben tot nog toe niets opgeleverd.

De politie is naarstig op zoek naar tips over Orlando. Hij is 1,97 meter lang, droeg op het moment van verdwijnen een blauwe regenjas, een bordeauxrode broek en een gele haarband. Ook gebruikt hij blauwe contactlenzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie maakt zich zorgen om vermiste Orlando (17)
Sluiten