Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 17 jan 2018

Studente ontvoerd en verkracht in Charleroi

De Belgische politie heeft twee personen aangehouden wegens verkrachting en vrijheidsberoving. Ze worden ervan verdacht een 19-jarige studente drie dagen lang te hebben opgesloten in een appartement in de Belgische stad Charleroi en haar daar seksueel te hebben misbruikt.

Het tweetal moest dinsdag voor de onderzoekrechter verschijnen. Daar hebben ze de beschuldigingen ontkend.

Bevrijd door politie

De studente zou afgelopen weekend door vijf personen ontvoerd zijn toen ze uit een nachtclub in Brussel kwam. Ze werd naar een studio in het centrum van Charleroi gebracht. Daar zou ze zijn gedrogeerd en in drie dagen tijd meerdere keren zijn verkracht.

Ze slaagde erin om op haar smartphone haar locatie te bepalen en haar broer op de hoogte te brengen. Die stapte naar de politie, die in de nacht van maandag op dinsdag ingreep. Agenten in Charleroi konden het meisje bevrijden en twee verdachten oppakken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Studente ontvoerd en verkracht in Charleroi
Sluiten