Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 1 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Jongeren gooien vuurwerk en slaan man ziekenhuis in

Een 49-jarige man uit het Gelderse Haalderen is op nieuwjaarsnacht door jongens het ziekenhuis ingeslagen. Hij sprak hen aan op hun gedrag omdat ze zijn kinderen en vrouw met vuurwerk bekogelden.

De man kreeg zo’n harde klappen tegen zijn hoofd dat hij nu met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis ligt. Dat meldt de Gelderlander.

Hoofdletsel en andere verwondingen

Het voorval gebeurde rond 02:00 uur op de Van Nispenlaan in Bemmel. Drie jongens waren daar vuurwerk aan het afsteken. Toen het gezin de straat in wandelde, gooiden de jongens vuurwerk naar ze.

De man maakte een opmerking richting de jongeren die niet in goede aarde viel. Hij kreeg vervolgens meerdere harde klappen tegen zijn hoofd. De jongeren vluchtte weg en de man bleef bewusteloos achter. Naast hoofdletsel heeft hij ook andere verwondingen opgelopen.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van de zware mishandeling. De daders zouden drie getinte mannen zijn geweest. Een van hen zou een oranje jas of vest aan hebben gehad. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.