Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 18 dec 2017 / 14:29 uur

Wat is het meest banale wat je aan een man uitlegde?

Maandag plaatste feministe Anne Ardon een tweet waarin ze vrouwen opriep te reageren met het meest banale wat ze ooit aan een man hebben moeten uitleggen. Ardon deelt ook haar eigen ervaring: ze leerde ooit een 28-jarige man hoe je een dekbed in een dekbedovertrek stopt. Op Twitter stromen de meest uiteenlopende en hilarische reacties binnen. Zo zijn er schijnbaar mannen die niet goed het verschil tussen tampons en maandverband snappen, en blijkt ook het koken van bloemkool lastiger dan gedacht.

Anne Ardon is student en woont in Rotterdam. Ze noemt zichzelf feminist en is een fervent twitteraar. In 2015 richtte ze samen met haar partner een nieuw platform op, waar ze als twitterfeministen proberen om de beeldvorming omtrent feminisme te verbeteren.

https://twitter.com/Robin_V21/status/942712234878406656

Van koken, tot menstrueren en de afwas doen. Mannen blijken veel onwetender dan we dachten.

https://twitter.com/sabinerhee/status/942752205408493568

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat is het meest banale wat je aan een man uitlegde?
Sluiten