Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 19 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Vader en 5-jarige dochter geven bijzonder optreden

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Peuter in extase door kerstversiering supermarkt

„It’s the most wonderful time of year…” Tijdens de donkere dagen kunnen kerstverlichting en versiering zelfs de meest saaie plekjes omtoveren tot een gezellige bedoeling. In deze supermarkt werd ook uitgepakt met kerstversiering en een peuter kon zijn ogen niet geloven. Alhoewel het jochie nog amper kan praten, blijft hij maar roepen: „Wauw, wauw!”

Een beetje verliefd op Jay (33): alleenstaande vader van vijf

In het nieuwe seizoen van Een Huis Vol van de KRO-NCRV was de 33-jarige Jay Lopez uit Rotterdam te zien. Hij heeft vijf kinderen en sinds zijn vrouw anderhalf jaar geleden bij hen wegging, staat hij er alleen voor.

Op een schooldag gaat de wekker van Jay Lopez om 05.00 uur. Hij heeft een vast ochtendritueel om ervoor te zorgen dat Talitha (12), Danilo (10), Jaïro (8), Jordan (4) en Felice (3) allemaal op tijd klaar zijn voor school. Haren stijlen kan hij ook, net zoals nagels lakken.

Of hij het zwaar vindt? „Ja, het is zwaar. Ik voel me soms een octopus. Maar als je het al anderhalf jaar doet, weet je niet anders. Ik heb gedaan wat ik moest doen, en ik blijf het nu gewoon doen voor mijn gezin.”

Kijkers hebben veel respect voor hem en via Twitter komen zelfs de eerste huwelijksaanzoeken al binnen. Bekijk de hele aflevering van Een Huis Vol hier. Het fragment begint op minuut 19:42.

https://twitter.com/Stoerinstyle/status/942830719512047617

Vader en 5-jarige dochter zingen hartverwarmend duet

De 5-jarige Claire Ryann Crosby is anders dan andere kinderen. Op 3-jarige leeftijd ging ze al viral met een waanzinnige vertolking van De Kleine Zeemeermins Part of Your World. De video werd meer dan 15 miljoen keer bekeken op Facebook. Het duo staat bekend om de Disney-liedjes. Claire zingt en vader Crosby speelt gitaar. In de nieuwe video zingen ze Let There Be Peace on Earth. De video werd gedeeld op EllenTube, het YouTube-kanaal van tv-host Ellen Degeneres. Claires optreden was onderdeel van een livestream waarbij verschillende bekende artiesten een optreden gaven, onder wie Taylor Davis en Tiffany Alvord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.