Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 16 dec 2017 / 11:00 uur

Mannen aangeklaagd wegens mishandelen van haai

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 15 december.

Op het matje

Drie mannen uit Florida zijn aangeklaagd voor dierenmishandeling nadat er eerder dit jaar door hun zelfgemaakte beelden opdoken, waarop te zien is dat ze een haai meeslepen aan hun speedboot. Op de opname hoor je het drietal met elkaar lachen en wordt er geen poging gedaan om de haai te bevrijden, wat er volgens de politie op duidt dat ze met opzet het dier lieten lijden.

Sexy brandweermannen poseren met lieve diertjes

Velen kijken maar al te graag naar een kalender met louter knappe brandweerlieden. Bij een van ’s werelds bekendste brandweermankalenders – die in Australië – hebben ze nog een factor toegevoegd. Dit jaar poseren de mannen namelijk met een aantal lieve dierentuindiertjes. Alsof dat nog niet lief genoeg is, gaat de opbrengst die jaar volledig naar een goed doel in Australië dat zich inzet voor beschermde diersoorten.

https://www.youtube.com/watch?v=zd7gj2L_SVw

Kraay Jr. blundert

Tijdens de wedstrijd NEC – Helmond Sport was er vrijdag een opmerkelijk moment met scheidsrechter Pol van Boekel in de hoofdrol. Zijn collega Danny Makkelie stuurde Hans Kraay Jr., die te gast was bij het schakelprogramma van FOX Sports, een bericht dat Van Boekel een foute beslissing had gemaakt. Kraay Jr. begon gretig voor te lezen en noemde gelijk de naam van de verzender, om er bij de laatste regel achter te komen dat Makkelie zijn naam niet in de uitzending wilde. Het zorgde voor de nodige hilariteit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mannen aangeklaagd wegens mishandelen van haai
Sluiten