Johan van Boven
Johan van Boven Nieuws 21 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Engeland smult van foto’s prins Harry en Meghan

Om de wereld mee te laten genieten van hun liefde en verloving heeft het Britse koningshuis twee foto’s vrijgegeven van prins Harry en zijn aanstaande vrouw Meghan Markle. Het gaat om een geposeerde kleurenfoto en een iets minder formele zwart-witfoto.

Prins Harry en actrice Meghan Markle. Foto: AFP

De beelden zijn gemaakt door celebrityfotograaf Alexi Lubomirski, die zijn geluk niet op kan. „Ik kan niet stoppen met glimlachen als ik naar de foto’s kijk, zo groot is hun geluk als ze samen zijn", zei hij in een korte verklaring.

Angelina Jolie

Lubomirski staat bekend om het vereeuwigen van grote vrouwelijke sterren als Angelina Jolie en Julia Roberts. Als locatie werd gekozen voor het landgoed van Frogmore House, het buitenhuis van de koninklijke familie in Windsor.

Heel Engeland smult van de nieuwe foto’s, die worden gezien als een kerstcadeau voor de complete bevolking. Uiteraard wordt aan de overkant van de Noordzee geen enkel detail onbenut gelaten om onder de loep te nemen. Zo draagt Meghan volgens The Sun een jurk van het merk Ralp & Russo, die een slordige 63.000 euro waard zou zijn.

Er is ook een zwart-witfoto vrijgegeven van het aanstaande bruidspaar. Foto: AFP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.