Amarins de Boer
Amarins de Boer Nieuws 26 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Britse supermarkt zegt sorry voor ranzige kalkoen

Lekker aan het uitbuiken van je kerstdiner(s)? Hopelijk heb je het beter getroffen dan de Britten die voor kerst kalkoen hadden ingeslagen bij de Britse supermarktketen Tesco. Zij kwamen thuis bedrogen uit, want de kalkoenen waren bedorven.

‘Pure paniek’

Op sociale media kwamen er talloze klachten binnen over de kalkoen. „Kun je je mijn pure paniek voorstellen, toen ik op kerstdag de kalkoen uit de verpakking haalde en de berdorven lucht rook, terwijl ik tien man te eten kreeg?", schreef iemand. Een anders schreef: „250 pond verspild. Een verschrikkelijke maaltijd en acht mensen zijn ziek."

https://twitter.com/shaniaab8/status/945677841580085248

Geld terug

De supermarktketen zegt de zaak te onderzoeken en iedereen zijn geld terug te geven. Het exacte aantal klachten blijft onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.