Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 31 dec 2017 / 18:44 uur

750 Nederlandse passagiers gestrand in Innsbruck

Op het vliegveld van Insbruck zijn duizenden reizigers gestrand vanwege de mist. Het zorgde ervoor dat het vliegverkeer op de luchthaven gestremd raakte en verschillende vluchten noodgedwongen geannuleerd moesten worden. Dit schrijft RTL Nieuws.

Vast in Innsbruck

Onder de duizend passagiers zitten ongeveer 750 Nederlanders die reizen met Transavia. De maatschappij moest vijf vluchten vanuit Nederland en vijf terugvluchten vanuit Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven annuleren.

Een woordvoerder liet weten dat het vliegverkeer vandaag niet meer wordt hervat. Transavia is bezig de reizigers onder te brengen in hotels. „Reizigers krijgen twee opties. Ze kunnen ombouwen naar de eerste beschikbare vlucht of ze krijgen hun geld terug.” De maatschappij kon nog niet met zekerheid zeggen of er later extra vluchten in kunnen worden gezet.

Oud en nieuw

De luchtvaartmaatschappij doet op het vliegveld van de populaire wintersportbestemming haar best om een oplossing te zoeken voor de gestrande reizigers om de nacht van oud op nieuw door te brengen. Transavia had eerst nog geprobeerd busvervoer voor de passagiers te regelen, maar dat bleek op oudjaarsdag niet haalbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
750 Nederlandse passagiers gestrand in Innsbruck
Sluiten