Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 13 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Serietrouwer’ gedumpt avond vóór negende huwelijk

De 69-jarige Brit Ron Sheppard staat in Engeland bekend als ‘de serietrouwer’, aangezien hij al acht keer getrouwd is geweest. Maar op de vooravond van zijn negende huwelijk ging het voor het eerst goed mis: hij werd gedumpt door de 28-jarige Filipijnse Cristel Lalec: ze ging ervandoor met een ander.

De bruiloft was al helemaal tot in de puntjes geregeld, maar toch pakte Cristel haar biezen en vertrok met een andere man. „Mijn verloofde keek me diep in de ogen aan en kondigde tot mijn grote verbijstering haar vertrek aan. Ik wist dat het een afscheid voor altijd zou zijn toen ze vertelde terug te vliegen naar de Filipijnen”, zegt Ron Sheppard tegen Daily Star.

Vertrek

De twee hadden sinds 2015 een relatie, maar Cristel kreeg onlangs van de vreemdelingenpolitie te horen dat ze weer terug moest naar de Filipijnen. Maar dat ze zo snel haar koffers zou pakken, had Ron niet verwacht. Hij was dan ook woest toen hij erachter kwam dat ze al een relatie had met een andere man. „Ik heb alles voor die vrouw gedaan, en dan loopt ze zomaar weg.”

De man is nu helemaal klaar met al dat trouwen: „Nu mijn zo geliefde Cristel weg is, trouw ik waarschijnlijk nooit meer.’’

https://twitter.com/shijiezawen/status/803130143317204992

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Serietrouwer’ gedumpt avond vóór negende huwelijk
Sluiten