Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 13 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Opnieuw voetganger ernstig gewond door aanrijding

Voor de tweede keer in korte tijd is Noord-Brabant opgeschrikt door een ernstige verwonding dankzij een aanrijding op een zebrapad. Ditmaal was de aanrijding in het Brabantse Geertruidenberg aan de stationsweg.

Een voetganger werd daar geschept door een auto en is tientallen meters verderop op de grond belandt, meldt Omroep Brabant. Volgens de nieuwszender is de man gereanimeerd en met een traumadienst naar het ziekenhuis gebracht.

Bestuurder meegenomen

De bestuurder van de auto die de man aanreed is aangehouden en meegenomen door de politie. Er wordt nog naar getuigen van de aanrijding gezocht. De man is volgens de politie in levensgevaar. Het zou gaan om een oudere man.

Het is nog onduidelijk hoe het mogelijk is dat de bestuurder van de auto de man over het hoofd heeft gezien.

Tweede keer

Het is al de tweede keer in korte tijd er in Noord-Brabant iemand ernstig gewond raakte door een aanrijding op het zebrapad. Eind oktober werd er een voetganger aangereden op een zebrapad in Breda. De man raakte daarbij zwaargewond en verkeert nog steeds in levensgevaar.

In Opsporing Verzocht werd dinsdag aandacht besteed aan deze aanrijding. De bestuurder van de auto is doorgereden en tot op heden nog niet gevonden.

https://www.youtube.com/watch?v=CQqYV7Oj3-M

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.