Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 13 nov 2017 / 11:15 uur

Intense eerste ontmoeting bij All You Need Is Love

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Echte liefde

In All You Need Is Love was het zondagavond eventjes vuurwerk toen Dave zijn grote Noorse liefde Maike in de armen sloot. De twee hadden online een relatie gekregen en zagen elkaar voor het eerst in de studio bij Robert ten Brink. Terwijl de twee vervolgens vurig kusten, zei Ten Brink vol trots: „Het klikt hé?”. Nou, dat doet het zeker.

Niet stoppen!

Zo zoet, deze hele kleine baby die kusjes van haar moeder ontvangt en daar schijnbaar niet genoeg van kan krijgen. Telkens als moeders stopt met het geven van kusjes, houdt het meisje haar lippen strak getuit om de volgende zoen te ontvangen.

Kerstkindje

Hier moet je wel enthousiast van worden: dit kindje loopt met zijn moeder door de supermarkt en wordt helemaal blij van alle kerstversiering die hij tegenkomt. Dan krijg je toch spontaan zin in Kerstmis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Intense eerste ontmoeting bij All You Need Is Love
Sluiten