Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 9 nov 2017 / 09:05 uur

Chad Hurley vervangt Kevin Spacey bij ING

De bank organiseert 29 november het evenement BusinessBoost Live in Rotterdam. Hiervoor nodigde de bank verschillende sprekers uit, waaronder de inspraak geraakte acteur.

Youtube

Volgens het AD besloot de ING de samenwerking met Kevin Spacey te beëindigen, naar aanleiding van de aanhoudende geruchtenstroom over grensoverschrijdend gedrag van de acteur. Zijn vervanger is Youtube-oprichter Chad Hurley.

Hurley richtte in 2005 samen met twee ex-collega’s van PayPal, de videosite op. Het drietal verkocht de videosite anderhalf jaar later voor 1,65 miljoen dollar aan Google. In 2013 begon Hurley samen met een mede Youtube-oprichter de video-editing website Mixbit.Tijdens het event zal hij gaan vertellen over Youtube en de investeringen die hij sindsdien deed.

Afzeggingen

Voor de House of Cards-acteur is het niet de enige afzegging die hem de afgelopen tijd ten deel is gevallen. Nu de geruchten over de acteur maar de ronde blijven gaan, zien partijen het niet meer zitten een samenwerking met de acteur aan te gaan.

Streamingdienst Netflix besloot de samenwerking met Spacey te beëindigen, en in de film All the Money in the World wordt Spacey vervangen door Christopher Plummer.

Naast Hurley, zullen onder anderen tv-producent John de Mol, presentatoren Eva Jinek en Jort Kelder en zanger Matt Simons tijdens het evenement van de ING het podium betreden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chad Hurley vervangt Kevin Spacey bij ING
Sluiten