Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 11 okt 2017

Vrouw rijdt al 23 jaar rond zonder autorijbewijs

Bij de meeste mensen zou het zweet hoogstwaarschijnlijk al op het voorhoofd staan wanneer ze zonder rijbewijs de weg op zouden gaan. Want wat nou als je wordt aangehouden? Maar voor een vrouw uit Australië was dit de gewoonste zaak van de wereld: ze werd aangehouden door de politie en gaf toe al 23 jaar zonder rijbewijs rond te rijden.

Deze aanhouding werd uitgezonden op de Australische televisie en sindsdien gaat het fragment viraal, meldt Metro.co.uk.

https://www.facebook.com/100009432779264/videos/vb.100009432779264/1946983728959367/?type=2&video_source=user_video_tab

„Dit is de eerste keer dat een agent mij aanhoudt”, vertelde de vrouw al lachend aan de politie. „Je bent dus een hele goede agent!”

Flink veel zelfspot

Ze vertelde de agent dat haar man een jaar geleden was overleden, en dat ze de auto op haar naam heeft laten zetten. Ze maakte ook nog een grapje richting de agent – of ze haar dode man moest opgraven, hij reed ook zonder rijbewijs.

De vrouw had waarschijnlijk een goede dag, want ze maakte nóg een dolletje met de agent. Ze vertelde hem dat mensen zonder rijbewijs veiliger op de weg rijden. Ze zouden voorzichtiger rijden, omdat ze niet gepakt willen worden. Deze vrouw heeft dan ook nooit een ongeluk gemaakt.

De agent heeft haar aanbevolen meteen haar rijbewijs te halen, zodat ze in de rechtszaal serieuzer genomen zou worden. Hij kon haar zelfspot echter wel waarderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vrouw rijdt al 23 jaar rond zonder autorijbewijs
Sluiten