Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 16 okt 2017 / 11:08 uur

Harde kritiek op Berget Lewis bij Britse X-Factor

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Tranen na kritiek

Soulzangeres Berget Lewis doet mee aan de Britse versie van X-Factor en is weer een ronde verder gekomen, maar niet zonder slag of stoot. Het afgelopen weekeinde kreeg Lewis harde kritiek te verduren van jurylid Simon Cowell. Hij vond het optreden van de zangeres ‘saai’, waarop Lewis in tranen uitbarstte. Is zijn kritiek terecht?

https://www.youtube.com/watch?v=hmg4xv0hSRM

Venezuela

Zondag met Lubach gaf aandacht aan Venezuela. Volgens ons nieuwe kabinet behoeft dat land bijzondere aandacht. Venezuela loopt leeg vanwege een haperende economie, maar het land is wel rijk aan grondstoffen. Volgens Lubach is president Maduro op weg naar een dictatuur.

Vliegende schoenen

De 94-jarige Karel Tilley uit het Belgische Dilbeek heeft een bijzondere hobby: parachute springen! Zaterdag sprong hij uit het vliegtuig in Arnemuiden samen met zijn zoon Koen, die het hele gebeuren filmde. Karel doet dit overigens al drie jaar, zonder problemen. Zaterdag verloor Karel echter op 3000 meter hoogte zijn schoenen. Die liggen nu ergens in Zeeland…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Harde kritiek op Berget Lewis bij Britse X-Factor
Sluiten